Furirgatan 17

Jag var och tittade på en lokal på Furirgatan 17. En tegelbyggnad med äldreboende på övervåningen och vad som verkade vara en skollokal i gatuplan - det fanns skåp, arbetsrum, matsal och en gymnastiksal. Mest nyligen låg ett café i köksdelen. Här är ingången:

Gymnastiksalen låg som sagt i gatuplan och det fanns fönster och två glasade nödutgångar. Jag vet inte hur ljusförhållandena kan te sig sommartid, det fanns inga gardiner att dra för. Lokalen var i övrigt ljus och luftig. Jag stegade inte ut måtten men den är större än vår nuvarande, jag gissar på 10 * 20 meter. Återkommer med mer exakta mått när jag pratat vidare med Linköpingsfastigheter. Ett lagerutrymme finns i mitten på salen, ni vet där alla bockar, plintar och pallar förvarades. De fanns tyvärr inte kvar så vi kan inte leka skeppsbrott med värjor, något jag hade försökt få igenom till uppvärmning varje gång annars.

Ingången till huset skymtas genom glasdörren till höger...

Det finns två omklädningsrum i direkt anslutning till gymnastiksalen, på första bilden av salen ligger de på vänster sida (för er med spatialsinne är det den som inte är ut mot gatan) i början och slutet av gymnastiksalen. Det har funnits en skiljevägg som nu är borta, och omklädningsrummen ligger så att om salen avdelas så ligger ett omklädningsrum till varje halva.

Duschen till det ena omklädningsrummet. Det andra omklädningsrummet hade bara två duschar, men i gengäld fanns en bastu (!) som fastighetskillen som släppte in mig inte visste om den fungerade. Men... bastu!

Jag ska fortsätta höra med Linköpingsfastigheter om hyra, villkor etc. Men om hyran är den samma, hur tycker ni det ser ut då?