Uncategorized

RESULTAT: JULMUST & GLÖGGFÄKTNINGEN 2011

JULMUST & GLÖGGFÄKTNINGEN 2011

Lördagen 3 december avgjordes LFK:s årliga Julmust och Glöggfäktning. I År deltog totalt 22 fäktare från LFK och Nyköpings fäktklubb. Fäktarna delades upp i två klasser julmust och glögg. Julmustklassen bestod av de yngre fäktarna upp till kadett och Glöggklassen utgjordes av de äldre fäktarna. Tävlingen bjöd på mycket fäktning och många fina matcher. I varje klass möte alla fäktare alla i en jätte poule. Från poulen gick alla vidare; de bäst rankade stod över och sedan korades en vinnare en andrapristagare och tredjeplatstagare. Till tävlingarna bjöds det pepparkakor, julmust och glögg. Tack för alla som var med och fäktade och alla som kom och tittade. Tack även till Nyköpings fäktklubb som deltog.

BILDER

RESULTAT

Julmustklassen
Ranking Name Klubb
1 BLÅDER Benjamin NFK
2 BRODÉN David NFK
3 MEUNIER Mathias LFK
4 DALGARD Henrik LFK
5 NORDELL Jakob LFK
6 TOREHOV Hampus LFK
7 JOHANSSON Frederick LFK
8 GIDESKOG Anton LFK
9 MIMNAGH Luka LFK
10 NÄSSTRÖM Johan LFK
GlöggKLASSEN
Ranking Name Klubb
1 DJURBERG Victor LFK
2 TELLANDER Felix LFK
3 NÄSSTRÖM Mathias LFK
4 RÖDER Fridolin LFK
5 LINDGREN Carl LFK
6 PETTERSSON Max LFK
7 BROMÉE Adam NFK
8 HÄLJE Arvid LFK
9 BROMÉE Per NFK
10 NILSSON Joakim NFK
11 TINGGREN Sofie LFK
12 BERGSTRÖM Viktor NFK