Uncategorized

Några platser kvar på fäktskolorna v 45-50!

Är du sugen på att börja fäkta? Det finns fortfarande några platser kvar på terminens andra omgång av våra populära nybörjarkurser – de så kallade fäktskolorna. Där får du under ledning av vår professionelle fäktmästare Calin Harbu lära dig grunderna i fäktning. Du tränar grundfys, teknik (stötar och steg) och fri fäktning. Efter att du deltagit i fäktskolan är du välkommen att delta i våra ordinarie, öppna träningar. Den första tiden efter fäktskolan fäktar du med en grupp andra nybörjare, men ganska snart har du möjlighet att själv bestämma vilka kvällar du vill fäktas.

Fäktskolan för barn och ungdomar går på måndagar kl 17.00-18.30 och fäktskolan för vuxna på torsdagar 17.00-18.30. Mer information hittar du på sidorna Börja fäkta, Träning och FAQ!

Observera att fäktskolorna är populära, så anmäl dig snarast via mejl till borjafakta@linkopingsfaktklubb.se!