Uncategorized

ANMÄL DIG NU TILL HÖSTENS FÄKTSKOLOR

Nu är det möjligt att anmäla deltagande i höstens fäktskolor! Den första omgången startar under vecka 36.

På måndagar och onsdagar ges barn i åk F-3 (6-9 år) möjlighet att under lekfulla former pröva fäktning. På måndagar har vi också fäktskola för barn mellan 10 och 15 år och på torsdagar fäktskola för äldre ungdomar och vuxna (16-115 år). På fredagkvällarna kör vi en särskild grupp för studenter (19 år och uppåt).

Fäktskolorna ger dig en allsidig introduktion till fäktning, och du får under sakkunnig ledning träning i såväl grundläggande steg och stötteknik som frifäktning. Fäktskolan löper över sex veckor och du kan därefter fortsätta att träna under rester av terminen för ett mycket fördelaktigt pris.

Grupperna blir snabbt fulla, så anmäl dig nu! Mejla till borjafakta@linkopingsfaktklubb och ange namn, adress, telefonnummer och fulltständigt personnummer.

Mer information finner du på www.linkopingsfaktklubb.se/borjafakta

Välkommen till Linköpings fäktklubb!