Uncategorized

Stångåstaden ordnar prova på-dag 2 november!

Alla hyresgäster i Stångåstaden är välkomna att anmäla sig till vår prova på-dag den 2 november!

Första passet är mellan 10.00 – 12.00 och vänder sig till dig som är mellan 8-13 år. Andra passet är klockan 13.00 – 15.00 och vänder sig till dig som är 14 år eller äldre. Antalet platser är begränsat och du måste föranmäla dig via e-post till borjafakta@linkopingsfaktklubb.se Ange namn, adress och mobilnummer. Om du får plats, kom i god tid!

Du ska ha långbyxor och rena innegymnastikskor samt vattenflaska och duschgrejor med dig. Övrig utrustning som du behöver får du låna på plats. Instruktionerna kommer att ges på engelska och svenska. Möjlighet att byta om finns i lokalen och även tillgång till dusch.

Kom ihåg att fäktning är en så kallad vapensport vilket innebär att enbart de som tränar och provar på har tillgång till träningslokalen tiderna ovan. Föräldrar/målsmän till deltagande barn är naturligtvis välkomna!