Uncategorized

Anmälan öppen för vårens fäktskolor!

Nu kan du anmäla dig eller ditt barn till någon av vårterminens fäktskolor!

I år har vi valt att passa in fäktskolorna mellan sportlovet och påsklovet, (vecka 9-14) för att slippa avbrott i samband med loven. Trycket på vår verksamhet är mycket högt och för att kunna upprätthålla vår höga kvalitet på undervisningen har vi valt att denna vårtermin endast starta fäktskolor för minimusketörer (åk F-2), Yngre 1 (åk 3-5) och vuxna/studenter (16 år och uppåt). För äldre barn och ungdomar startar vi fäktskolor höstterminen 2015.

Anmäl dig/ditt barn till:

  • Minimusketörerna (fäktskola för barn i förskoleklass-åk 2): ONSDAGAR kl 16.00-17.00 med start den 25 februari
  • Fäktskola Yngre 1 (för barn i åk 3-åk 5): TORSDAGAR kl 17.00-18.30 med start den 23 februari
  • Fäktskola Vuxen/student (från 16 år): TISDAGAR kl 19.45-21.15 med start den 24 februari

Du anmäler genom att skicka ett mejl med namn, kontaktinformation och fullständigt personnummer till borjafakta[@]linkopingsfaktklubb.se! Avgiften är 800 kr för sex tillfällen och lån av all utrustning ingår.

Välkommen med din anmälan!