Uncategorized

Inbjudan – Träning och kost

 

Att äta rätt är viktigt för att kunna orka träna. Detsamma gäller på tävlingsdagen då man verkligen behöver kunna hålla fokus på sin uppgift. Tävlingsdagarna är ofta långa i vår idrott och det är lätt att man glömmer bort att äta.

I mellandagarna, onsdagen den 28 december kl 17.00 – 17.45, får klubben besök av distriktsläkaren Veronika Similä som har ett stort intresse för och god kunskap om just detta. Hon kommer att lära oss – fäktare och föräldrar – mer om hur vi ska äta rätt för att orka mer och kunna prestera bättre.

Anmälan görs genom ett mail till andras.borsodi@boremail.com senast den 19 december.

András kan också svara på ev. frågor.

Kursavgiften är endast 20 kr per person att betalas kontant till Calin eller Kerstin i fäktsalen senast i samband med den extra stämman den 19 december.

Passa på att ta detta tillfälle i akt. Stanna gärna kvar efter detta och var med på bygga-vapen-utbildningen som är del 2 av denna utbildningskväll.

Styrelsen