Uncategorized

Sätt ihop Din egen värja-kväll

 

Visst vore det väl roligt att ha sin egen värja?

Visst vore det väl roligt att själv kunna sätta ihop ett vapen!

I mellandagarna, närmare bestämt onsdagen den 28 december kl 17.45, kommer vi att hålla en utbildning i just detta. Utbildningen riktar sig till såväl ungdomarna som till föräldrar som vill kunna hjälpa sina barn. András Borsodi kommer att hålla i utbildningen och visa hur man får ihop alla delar till en värja. När man går därifrån ska man ha ett fungerande el-vapen att ta med sig hem.

Vi vill hålla kostnaden för denna utbildning nere för att så många som möjligt ska kunna vara med och därför kommer vi att använda klubbens reservdepå för material förutom klinga och skolkontakt, som köps in nytt. Detta ingår i kursavgiften:

Anmälan görs till andras.borsodi@boremail.com

Att skriva på anmälan:

Namn, epost-adress, telefonnummer. Ange också vilket år som fäktaren som ska ha värjan är född (så att det blir rätt längd på klingan) och om fäktaren är höger- eller vänsterhänt.

Kursavgift inkl. allt material: 700 kronor

Medföljande förälder betalar bara 20 kr i kursavgift. Då ingår inte något material.

Betalning görs till klubbens bankgiro nr. 5030-3361. Anmälan och betalning ska vara klubben tillhanda senast den 16 december.

Eftersom vi köper in material till var och en är anmälan är bindande. Om du av någon anledning inte kan komma till utbildningen får du ut ditt material men du kan inte få några pengar tillbaka.

Ev. frågor ställs till antingen András (mailadress) eller till Călin före eller efter en träning.

Vi hoppas att många tar detta tillfälle i akt och ordnar egna värjor. Kanske en julklapp?

Styrelsen