Uncategorized

Träningsläger

Välkommen till Linköpings Fäktklubbs uppstartsläger i Vidingsjö den 9–12 augusti!

Vi kommer att träna fysiken på olika sätt i skogen, på gräsplanerna och på måndagen fäktar vi i fäktsalen på T1. Träning kommer att blandas med spel och lekar, samarbete och god mat, mys och sömn. Övernattning sker i en stuga i Vidingsjö. Sovsäck!

Lägret är främst avsett för de i klubben som tävlar, från S:t Erikscupen till Europacupen, ungodomar, vuxna och veteraner.

Start fredag 18:00 vid Vidingsjö motionscenter. Sen håller vi till i Vidingsjö till söndag eftermiddag då vi åker hem och vilar inför fäktpasset i hallen på måndag.

Vi kommer att behöva hjälp av några vuxna – fäktare eller föräldrar. Det kan röra sig om ett par timmar till att vara med och hjälpa till med maten och ordningen till att stanna kvar och sova med barnen en natt var. Tillsammans får vi hjälpa Calin att driva lägret med matlagning och annan service. Meddela om du kan närvara, med eller utan barn.

Gör anmälan till Alexander på alexander(kanelbulle)prospice.se så fort som möjligt, så underlättas planeringen. Om det inte går att bestämmas fort så är lördag 3 augusti sista anmälningsdatum.

Ange namn & ålder på fäktare samt kontaktuppgifter till vuxen, telefonnummer och mailadress och även om du kan vara med några timmar och eller en natt som support.
Frågor! Ring Alexander, 0709-943 743.
Snabba puckar!

Styrelsen och Calin gm Alexander