Uncategorized

Tack till alla som hjälpte till på Sportis Camp!


Ett varmt tack till alla er som bidrog till att synliggöra LFK och fäktning som sport under Stångåstaden Sportis Camp! Ironiskt nog var ju vädret strålande under veckan när vi var inomhus i Friidrottshallen på Campus Valla, bara för att börja regna på lördagen då de tappra som visade upp oss utanför S:t Larskyrkan fick stå ut med ett regn som tycktes komma från alla håll samtidigt… Trots det gjorde vi ett fantastiskt intryck på såväl barn och föräldrar som ett par förbipasserande kommuntjänstemän och några glatt överraskade utbytesstudenter. Starkt jobbat allihop!

Vi hoppas att så många som möjligt kan hjälpa till också under Stadsfesten (den 25 augusti i Trädgårdsföreningen) och Bergadagen (den 1 september). Detta är ett av de allra bästa sätten att visa upp föreningen och värva nya fäktare.

Tack igen!

/Styrelsen