Uncategorized

Fäktskolorna börjar v 5 – anmäl dig nu!

Snart är det nyår och dags för nyårslöften. Gör det lätt för dig själv i år – bestäm dig redan nu för att börja träna till våren! Bestäm dig för att prova något nytt! Anmäl dig till våra nybörjarkurser i fäktning, våra så kallade fäktskolor! Fäktskolan är en sex veckor lång grundutbildning i fäktningens ädla konst. Du ägnar dig åt grundläggande fysträning (i fäktning använder man delvis andra muskler än i de flesta andra sammanhang, så även vältränade brukar känna av träningsvärken…), får lära dig steg och stötar, övar på fri fäktning och prövar att fäkta med elektrisk stötmarkering. Kursen avslutas med en informell tävling, så även detta moment får du testa.

Vårterminens första omgång fäktskolor kommer att börja vecka 5. Observera att vi byter dag för både barn/ungdom och vuxna jämfört med tidigare terminer! Fäktskola barn/ungdom kommer att vara på torsdagar kl.17.00-18.30 och fäktskola vuxen 17.00-18.30. Fäktskolan för barn 6-9 år (”mini-musketörerna”) kommer att börja först i höst, men det går bra att ställa sig i kö till denna grupp redan nu.

Om du vill anmäla dig, hör av dig till oss via mejl: borjafakta[at]linkopingsfaktklubb.se!