Uncategorized

SISTA TRÄNING 14 DEC – FÖRSTA TRÄNING 14 JANUARI

Nu lider terminen mot sitt slut. Styrelsen och Calin vill tacka alla fäktare som deltagit i träningen under året!

Klubben har skördat framgångar både på och utanför tävlingspisterna. Såväl ungdomar som veteraner har varit ute och tävlat och visat att LFK är en klubb som både har en stark tillväxt och en gedigen skara gamla godingar! Alla har inte alltid vunnit, men alla har kämpat ädelt och utvecklats som fäktare. Vilket gäng ni är!

Dessutom har vi slagit alla rekord vad gäller tillströmningen av nybörjare till klubben. Under året har nästan 70 personer mellan 8 och 48 år deltagit i våra fäktskolor, och många av dessa har stannat kvar i klubben. Varmt välkomna!

Vi har också lyckats med konststycket att visa upp föreningen i en mängd olika sammanhang – skolor har varit på besök, vi har deltagit i ett antal aktiviteter ”på stan” och vi har påbörjat en dialog med tjänstemän och politiker för att göra vår förening bättre känd. Bra jobbat!

Som grädde på det berömda moset har en skara tappra styrelsemedlemmar hjälpt till att göra vår fina fäkthall ännu finare – och det arbetet fortsätter under våren. Om du vill hjälpa till så skicka ett mejl till helena.dalgard@lio.se eller prata med någon av oss i hallen!

Höstterminens sista träning är den 14 december. Den 5 januari åker ungdomarna till Stockholm för att delta i den tredje omgången av St Erikscupen – håll tummarna för dem då! Den 14 januari börjar träningen igen. Tills dess: drick glögg, ät pepparkakor, knäck nötter! Åk skidor, åk pulka, skotta snö! Kanske dags för en omgång försäsongsträning på gymet? Håll er i rörelse så ses vi igen efter nyår!

Allt gott önskar

/Styrelsen