Uncategorized

Välkomna till vårterminen! Welcome to the spring term!

Nu har vårterminen dragit igång och vi hälsar alla fäktare – gamla som nya, äldre som yngre – välkomna tillbaka!

Schemat finns som vanligt på sidan Träning. Senare under våren kommer vi att göra vissa ändringar, dels för att vi vill bereda plats för alla nytillkomna fäktare, dels för att vi vill erbjuda fri fäktning någon eller några pass per vecka. Håll utkik efter detta!

Runt påsk kommer vi att ha vårt årliga klubbmästerskap. Det är en rolig tävling där alla kan vara med, oavsett erfarenhet. Vi funderar också på att köra en liten intern vår-cup med möjlighet att tävla en fredagkväll per månad. Vi kommer då att ha ”efter fäktning” samtidigt, det vill säga efter tävlingen går vi ner till La Luna eller Napoli och tar en pizza tillsammans. Mer information om detta kommer så småningom.

Vi har skickat ut ett ”Välkommen till vårterminen”-brev till alla de medlemmar vi har epostadresser till. Det visade sig att många av dessa adresser inte verkar stämma längre… Om du inte har fått något brev så får du gärna mejla till charlotte.lundgren(at)liu.se så uppdaterar vi eller lägger till din adress!

Vi ses i fäktsalen!

/Styrelsen