Uncategorized

Vårterminen startar 13 jan

Nu är träningen slut för denna termin. Vårterminen startar den 13 januari. Vi önskar Calin en skön, avslappnande semester och laddar precis som han batterierna under jullovet. Håll gärna igång med lite konditionsträning – och kom ihåg att för de som ska tävla i januari-februari (Kungsbacka Masters, S:t Erikscupen och Vigor Challenge) blir det lite extra träning inlagd före terminsstart. Dessa träningar annonseras på facebook till de som är berörda.

God Jul och Gott Nytt År!

Till våren, då blir det fart… Redan nu kan avslöjas att vi planerar att hyra buss för att åka gemensamt till USM i Karlskrona. Eventuellt blir det buss också till A6 Masters i Jönköping. Vi kommer också att göra en satsning för att få med så många ungdomar som möjligt på Baltic Sea Summer Fencing Camp på Gotland i juni. Och för seniorer och veteraner väntar bland annat Ystad i månadskiftet maj-juni, med NM för seniorer och veterander… Det blir en fullspäckad vår. Vila lite lagom – i januari börjar hårdsatsningen! 🙂