Uncategorized

Succé för Glöggfäktningen!

Årets upplaga av Glögg- och julmustfäktningen blev en hejdundrande succé! Stort tack till alla 42 fäktare som deltog i klasserna Minimusketörer, Ynge nybörjare, Yngre performance och Vuxna (där vi körde med handikapp för att alla skulle kunna möta alla). Vi delade ut medaljer, pokaler och tröstpriser till alla från det dignande prisbordet som föräldrarna bidragit till. Under dagen undfägnades vi också med fantastiskt fika – också det föräldrarnas förtjänst!

Vandringspriset Årets fäktare Ungdom 2012-2013 delades ut till Nora Borsodi, som krönte en framgångsrik säsong med brons vid USM. Vandringspriset Årets fäktare Vuxna gick till Kerstin Warvsten, som placerade sig topp 16 både i veteran-VM och veteran-EM samt blev 7:a i seniorklassen på SM.

Varmt tack också till alla som peppade, tröstade och hejade!

Bilder och ett litet reportage finns på www.fencing.se, förbundet webbplats.